Метрологическое обеспечение

Метрологическое обеспечение является неотъемлемой составляющей как каждой строительной компании, так и всякого производства. При кровле и перекрытии крыши важной составляющей является точность результатов измерений, проводимых таким измерительным оборудованием, как нивелиры, теодолиты, уровни, линейки и рулетки. Своевременная метрологическая поверка и калибровка средств измерительной техники должна быть обеспечена метрологической службой предприятия или сторонней организацией, которая выполняет данную функцию согласно договора о метрологическом аутсорсинге.

Бітулін

бітулін Бітулін - різновид м'яких покрівель. Матеріал легко й швидко укладається без застосування гарячої мастики, має більшу опірність сонячному (ультрафіолетовому) випромінюванню має високу стійкість до впливу вогню. Гарантований термін служби - 10 років. Бітулін являє собою основу з нетканого поліестера або скловолокна. Із двох сторін на неї наплавляються бітумні мембрани з додаванням поліпропілену АПП (він надає більшу порівняно з іншими рулонними матеріалами гнучкість, міцність і довговічність). Із зовнішньої (верхньої) сторони бітум покривається шаром тальку, з нижньої - плівкою, що згоряє при укладанні. Бітулін застосовується для покриття плоских, скатних і мансардних дахів на бетонній і дерев'яній основі, а також для гідроізоляції місць примикання стін, вентиляційних і димарів. Бітуліном вистилають вертикальні поверхні, а також водостоки, підземні резервуари, фундаменти.
Його можна використати в сполученні з наплавними теплоізоляційними матеріалами. Завдяки пружності він одержав поширення в якості основи для саду на даху - склад бітуліна робить його витривалим до ходіння, неминучому при обслуговуванні таких "домашніх" господарств.

0 коментарі:

Дописати коментар