Метрологическое обеспечение

Метрологическое обеспечение является неотъемлемой составляющей как каждой строительной компании, так и всякого производства. При кровле и перекрытии крыши важной составляющей является точность результатов измерений, проводимых таким измерительным оборудованием, как нивелиры, теодолиты, уровни, линейки и рулетки. Своевременная метрологическая поверка и калибровка средств измерительной техники должна быть обеспечена метрологической службой предприятия или сторонней организацией, которая выполняет данную функцию согласно договора о метрологическом аутсорсинге.

Гнучка черепиця Ruflex - досконала покрівля

гнучка черепиця Вирішили побудувати власний будинок? Тоді вам необхідно знати які вибрати матеріали, як заощадити гроші й нерви, як уникнути помилок. Ми розповімо вам про такий елемент будинку, як дах. Вірніше, не про самий дах, а про верхнє її покриття - гнучкій черепиці Ruflex.

Дах повинна бути надійної, довго служити й захищати від різних природних явищ. Ну й звичайно, виглядати гармонійно й красиво. Сучасні технології дозволяють досягти всіх цих критеріїв, при чому за розумну ціну. Гнучка черепиця - ідеальний варіант, від фінської компанії Katepal OY. Чому?

Загальні дані про м'яку черепицю Ruflex

  • Метод установки: самонаклеивание с фиксацией кровельными гвоздями
  • Вес 1 кв.м готового покрытия: 8 кг
  • Размер гонта кровельной плитки (длина/ширина): 1,0 м х 0,317 м
  • Объем упаковки: 3,0 кв.м готового покрытия
  • Температурный диапазон применения: от -55 °С до +110 °С (кратковременно до +120 °С)
Конструкція м'якій черепиці Ruflex
  • Основа: стеклохолст нетканый
  • Тип битума: улучшенный высшего качества битум
  • Верхний слой: цветные каменные гранулы

Нижній шар: клеїться сам модифікований вищої якості бітум

Переваги покрівлі із гнучкої черепиці Ruflex

1. Естетичність.

Дах повинна бути не тільки міцної, але й гарної. Ви можете вибрати різні форми черепиці Ruflex. Так само Ви можете вибрати будь-яку колірну гаму. Від простих класичних до самих незвичайних.

2. Гнучкість матеріалу.

Якщо у вашого будинку складна форма даху - покрівля Ruflex тільки підкреслить її оригінальність завдяки високій гнучкості. Така черепиця дозволяє втілити в життя самі мудрі ідеї.

3. Шумоізоляція.

Гнучка черепиця Ruflex дозволяє почувати себе комфортно, навіть якщо за вікном дощ або град. Ви цього не почуєте. Ідеальний варіант для мансард.

4. Герметичність.

Завдяки тому, що нижня поверхня кожної плитки - це шар, що самоклеїться, черепиця Ruflex герметична. Склад нижнього шару плитки зберігає властивості, що клеять, довго й у будь-яку погоду.

5. Гідроізоляція.

Захищено всі елементи покрівлі, і навіть самі слабкі місця надійні. Підкладковий килим забезпечує подвійний захист від косого дощу й полоїв. Є так само ендовий килим (для захисту переломів даху) і карнизний, розроблений для захисту карнизів.

6. Низьке водопоглинення.

Тому що в основі плитки лежить склополотно, спеціально оброблений, черепиця Ruflex не підлягає розшаруванню, корозії й гниттю. Низьке водопоглинення досягається шляхом посипання склополотна гранулятом, у виробництві якого використається унікальна технологія капсулювання.

7. Морозовитривалість і стійкість до вицвітання.

М'яка черепиця Ruflex застосовна в будь-якій кліматичній зоні, тому що має місце бути оптимальне співвідношення змішування СБС - модифікатів у бітумі. Так само варто помітити, що плитка стійка до впливу ультрафіолету.

8. Безвідходність.

У черепиці зручний розмір, що дозволяє уникнути надлишок.

9. Легкість і компактність транспортування й монтажу.

Це умова значно скорочує витрати на транспортування. З огляду на, що покрівля важить мало, можна не зміцнювати додатково стіни й фундамент.

10. Висока пожежобезпечність.

Черепиця Ruflex не займеться навіть при контакті з вогнем і не поширить полум'я. Крім того, покрівля є діелектриком, що означає виключення конденсації зарядів атмосферної електрики. кліматичних впливів.

У наш час дуже важливо мати затишний будинок і надійний дах над головою. І в здійсненні ваших бажань вам допоможе гнучка черепиця Ruflex.

1 коментарі:

Анонім сказав...

Make money by taking a bet on sports and betting
If you want to be a 인카지노 profitable gambler, If you want to be a profitable gambler and a winner, หารายได้เสริม then go into our 바카라 사이트 online casino section

Дописати коментар